PayPal-sjef ber kryptoindustrien om å jobbe hånd i hånd med regulatorer

Overholdelse er nøkkelen hvis du vil spille spillet, sier PayPal-sjef Dan Schulman.

Det er ingen annen måte for kryptovalutaindustrien å trives uten å jobbe hånd i hånd med regulatorer, mener PayPal-sjef Dan Schulman.

Onsdag deltok Schulman på Web Summit-nettkonferansen for å diskutere den kontantløse tiden i den globale finansnæringen med Squawk Box-verten Andrew Ross Sorkin.

Som en del av diskusjonen adresserte Schulman spørsmål knyttet til regulering av kryptovaluta, og ba industrien om å samarbeide tett med finansielle myndigheter for å få mer nytte til krypto. „Det er bare en måte å nærme seg dette på, og det er å jobbe hånd i hånd med regulatorer,“ argumenterte han.

Schulman sa videre at overholdelse av regelverk er grunnleggende for å tilby tjenester i kryptoindustrien:

“En del av grunnleggende evner er overholdelse av regelverk, full forståelse av sikkerhet, risikostyring, alle finansielle kontroller, FinCEN-kontroller, AML-kontroller. Uten det har du virkelig ingen måte at du skal være på denne arenaen. […] Du må ha dem. ”

Schulman sa at selskapet investerte et ”enormt beløp” i overholdelse av regelverk, og bemerket at PayPal ble det første firmaet som fikk en betinget BitLicense fra regulatorer i New York. „Vi gjør dette hånd i hånd med regulatorer, og det er den eneste måten å gjøre dette på,“ hevdet Schulman.

„Sterkt regulatorisk tilsyn er ekstraordinært viktig, og det har jeg ingen problemer med,“ sa lederen. Schulman uttalte at PayPal har sterke forhold til regulatorer fordi det tar sikte på å forhindre ulovlig praksis som hvitvasking av penger samtidig som det gir en viss økonomisk helse.

I oktober slo PayPal offisielt nyheten om selskapets planer om å introdusere muligheten til å kjøpe, holde og selge en rekke kryptoer, inkludert Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Bitcoin Cash (BCH) og Litecoin (LTC) direkte med PayPal digital lommebok. PayPal rullet deretter ut kryptotjenesten i USA, slik at klienter kunne handle opptil $ 20 000 per uke.

Schulman har tidligere hevdet at PayPal-kryptotjenester etter hvert vil øke bruken av kryptovalutaer.